ВАЖЛИВО!

ІНФОГРАФІКА

Дорожня карта для людей, переміщених в межах країни (доповнена по всій Україні)

ДОВІДНИК
демобілізованого учасника антитерористичної операції

 

>

   
14.03.2019

Жителів Центрального району інформують про право тимчасово змінити своє місце голосування без зміни виборчої адреси

З 31.12.2018 розпочався виборчий процес. 31.03.2019 відбудуться чергові вибори Президента України. Всі громадяни України мають право тимчасово змінити своє місце голосування без зміни виборчої адреси. Для даної процедури необхідно особисто звернутись до відділу ведення Державного реєстру виборців у тому районі міста, де громадянин зареєстрований або до того, в якому він хоче проголосувати.

Нагадаємо, що у Державного реєстру виборців з’явилась мобільна версія сайту.

Відтепер кожен виборець має можливість оперативно перевірити на сайті та ознайомитися з порядком тимчасової зміни місця голосування без зміни його виборчої адреси.

Нова версія сайту також стане у нагоді виборцям, які проживають чи перебувають за кордоном. Там можна знайти перелік закордонних дипломатичних установ.

У відділі реєстру виборців громадянину необхідно, окрім паспорту громадянина України, пред’явити документ, що підтверджує необхідність зміни місця голосування. Таким документом може бути: довідка з місця роботи, довідка з місця навчання(студентський квиток), проїзні документи (квитки), договір оренди житла та ін.

Увага! Внутрішньо переміщеним особам з Донецької, Луганської області та АР Крим надавати підтверджуючі документи окрім паспорту НЕ потрібно!

Подати заяву на тимчасову зміну місця голосування необхідно не пізніше 5 днів до виборів, до 25.03.2019 включно.

Даною процедурою змінюється місце голосування виборця одноразово, лише на одні вибори!

Відділ ведення Державного реєстру виборців адміністрації Центрального району чекає на Вас! Не відкладайте звернення на останній день!

Відділ ведення Державного реєстру виборців адміністрації Центрального району